Povestea noastră

Ne-am propus, inca de la inceput, sa construim o comunitate bine inchegata de oameni ce impartasesc aceleasi pasiuni, fie ca este vorba de kitesurfing, surfing , stand-up paddleboarding sau sporturi de iarnă (schi si snowboarding).


Astfel, au luat nastere excursiile cu tematica sportiva, in care se aduna, an de an, oameni dornici sa imparta cu noi aceste pasiuni, sa invete, sa progreseze, sa isi faca prieteni noi, sa cladeasca împreună cu WEGO Adventures o gasca misto, unita, o comunitate.


WEGO Adventures a devenit in timp o mica familie, in care toti se stiu cu toti, iar cei noi si deschisi sunt oricand bineveniti de catre grup.

Din pasiunea pentru sporturile extreme

Kiteboarding

Kiteboarding-ul

sau Kitesurfingul este un sport extrem in care o persoana se foloseste de puterea vantului pentru a se deplasa pe apa, folosindu-se de ajutorul unui zmeu, care va avea rol de tractare, si de o placa special conceputa pentru acest sport.

Snowboarding-ul

este un sport extrem ce se practica pe timp de iarna, pe zapada. Practicantul se foloseste de o placa de snowboard, cu picioarele prinse de placa in niste legaturi special destinate, si se deplaseaza cu ajutorul acesteia.

Snowboard

Schiatul

este unul dintre cele mai practicate sporturi de iarna. Presupune deplasarea pe zapada cu ajutorul schiurilor si a unor „incaltari” denumite clapari, special concepute pentru acest sport.

Snowkite-ul

sau snowkiting sau kite-snow… mai multe denumiri, un singur sport de iarna, nascut prin „fuziunea” a doua discipline, aparent complet diferite, kitesurf (surf pe apa) si snowboard sau schi. Desi ”tanar”, atrage tot mai multi doritori.

Snowkite

Partenerii WEGO Adventures

#
Agent (Online)
×

Suntem aici să răspundem la orice întrebare legată de serviciile noatre!