De ce WEGO?

Deoarece suntem prima scoala acreditata IKO International Kiteboarding Organization, urmarind standardele internationale pentru a oferi servicii profesionale complete.

Scoala WEGO beneficiaza de echipamente premium, DUOTONE Kiteboarding si ION, colectiile 2020. Astfel, vei invata cu cele mai bune si noi echipamente de pe piata.

Cursuri de Kiteboarding

Modul 1

Curs introductiv

Vei invata primele notiuni despre acest sport, conditiile favorabile de a-l practica, fizica zmeului, directiile vantului, evaluarea pericolelor pe uscat si apa, reguli de siguranta. De asemenea, vei invata din ce este compus un echipament de kite, cum sa il setezi si cum sa il manevrezi in mod corect. Cursul se va desfasura pe uscat, individual sau in grup.

Prima zi de kitesurfing

Adresata tuturor celor care vor sa devina parte din lumea extraordinara a acestui sport. Te vom invata ce reprezinta fereastra de vant (wind window), cum sa controlezi un zmeu in aceasta fereastra si cum se creeaza portanta. Deprinderea abilitatii de controlare a zmeului depinde de iscusinta fiecarei persoane in parte, dar reprezinta un factor esential pentru practicarea acestui sport in conditii de maxima siguranta.

Modul 2

Modul 3

Tehnici esentiale

Dupa deprinderea indemanarii de a controla zmeul in fereastra de vant, vei invata alte elemente esentiale practicarii kitesurfing-ului, cum ar fi : relansarea zmeului din apa, tehnica de body-drag, lansarea si aterizarea zmeului on-land (pe uscat), tehnici de relansare a zmeului din apa, sisteme de siguranta (release). In cadrul acestui modul, instructorul IKO te va ajuta sa devii din ce in ce mai independent in controlarea zmeului de unul singur.

Tehnica de self-rescue

Vei invata de la instructorul IKO toti pasii pe care trebuie sa ii faci in situatia in care s-a intamplat ceva neplanificat, cum ar fi: nu mai bate vantul, ti-a cazut zmeul in apa si nu il poti relansa, bate vantul prea tare si nu mai poti controla zmeul, s-a stricat ceva la echipament si nu mai functionează corespunzator, etc.

Modul 4

Modul 5

Water start

Ultimul pas de parcurs pentru a putea practica acest sport este water-start-ul. In cadrul acestui modul vei avea ocazia sa iti pui in practica toate cunostintele dobandite pana acum, sa pui placa in picioare si sa incepi sa te deplasezi pe apa! Bineinteles, la inceput, instructorul IKO te va ghida si te va ajuta sa pleci de pe loc, iar cu putin skill, o sa faci primele liniute pe apa!

Alte stiluri si

facilitati

Traieste experienta Kiteboarding-ului ghidat de profesionisti!
#
Agent (Online)
×

Suntem aici să răspundem la orice întrebare legată de serviciile noatre!