Experimenteaza ceva nou!

La WEGO Kite Spot, pe langa sporturile nautice pe care le poti invata ori practica aici, te intampinam si cu alte activitati conexe, in asa fel incat sa iti facem vizita cat mai placuta si activa
Balance Board &
Surf Balance Board
Mulțumita lui echilibrescu.ro, WEGO Kite Spot beneficiaza de cunoscutele balance board-uri. Balance board-ul iti pune in miscare muschii si este o jucarie super pentru exersarea echilibrului. Mai mult, se pot face foarte multe giumbuslucuri cu ajutorul lui, odata ce ai progresat in ale balansului.
TRX
La WEGO Kite Spot spunem pro miscarii si iti punem la dispozitie gratuit binecunoscutul TRX. Antrenamentele cu TRX sunt potrivite pentru orice persoana intrucat nivelul de rezistenta, intensitate si dificultate pot fi cu usurinta controlate. TRX-ul a fost folosit initial pentru recuperare si reabilitare asa incat este potrivit chiar si pentru persoanele care au suferit anumite accidentari, au anumite sensibilitati sau urmeaza o recuperare usoara. N-ai incercat niciodata? Hai la noi la plaja!
Volei
Nu o sa facem o ampla descriere a acestui sport intrucat ,cu siguranta, oricare dintre voi a jucat cel putin o data volei. Ce va putem spune este ca terenul de volei se instaleaza in fata spotului in zilele in care nu bate vantul, alegem echipele si o punem de-un challenge! Terenul este amenajat pe nisip. In rest, multa voie buna si trante pe nisip.
Slackline
Ati auzit de slackline pana acum? Cu siguranta l-ati mai vazut dar nu stiati ca se numeste asa. Ei bine, slackline-ul este foarte challenging pentru cei ce cauta o provocare. O chinga zdravana prinsa intre doua capete de ancorare fixe te asteapta sa o traversezi folosindu-ti muschii, puterea echilibrului si multa concentrare. Va anuntam ca aceasta chinga este elastica, se arcuieste si asta face ca lucrurile sa fie mai dificile. Crezi ca poți sa mergi pe ea macar 6 pasi? We dare you! Tips & Tricks va oferim la fata locului!
Spikeball
Jocul acesta suntem siguri că nu l-ați mai încercat! Spikeball este un joc nou, interactiv, dinamic și competitiv, de echipă. Se poate juca în echipe de doi sau trei jucători dar și one-to-one. Mai jos puteți vedea regulile jocului. E super mega fun!
SUP Yoga & Pilates
La WEGO Kite Spot, la cerere, se pot organiza clase de SUP Yoga sau SUP Pilates, in care vei incerca atat exercitii de respiratie si relaxare, cat si de echilibru si forta (de exemplu, headstand). Pentru cei ce cauta noi provocari, clasele pe SUP Yoga/Pilates sunt o alternativa minunata a orelor practicate la salile de fitness. In plus, desfasurandu-se in mijlocul marii, sunt mult mai relaxante. De asemenea, regulat, se vor organiza clase de Yoga pe plaja, in fata spot-ului, pentru relaxare si detensionare. Cu totii avem nevoie de un pic de pauza de recuperare dupa practicarea sporturilor sau la finalul unei saptamani mai grele.
Table
La WEGO Kite Spot se joaca table doar pe urmatoarele mize: flotari sau tractiuni. Pierzatorul liniei va fi obligat `moral` sa aleaga intre a face flotari sau tractiuni la bara special destinata. La noi la munca se face miscare, multa miscare!
Masaj
La cerere, orice doritor poate beneficia de un masaj super relaxant, bineințeles, contra-cost. Poate te dor muschii după o sesiune de kitesurfing sau pur si simplu ai chef de putina relaxare, masajul este oricand binevenit!
Previous
Next
#
Agent (Online)
×

Suntem aici să răspundem la orice întrebare legată de serviciile noatre!