SURF

CURSURI SURF

group

Cursuri surf

La Sports Center Constanta doritorii pot fi initiati in surfing, beneficiand de echipamentele școlii WEGO.

Cursurile de surfing au loc la Marea Neagra. Pentru siguranta practicantilor, initierea in surfing se va face pe valuri mici.

Cursul de surf acopera toate aspectele esentiale referitoare la tehnici de echilibru si siguranta in practicarea acestui sport. Cursul se va desfasura in lunile iunie-septembrie, in functie de starea vremii, cu programare prealabila.

Surfingul poate fi o activitate perfecta pentru socializare si distractie. Totodata, este benefica pentru sanatate, intrucat iti pune la munca sistemul cardiovascular, precum si musculatura pentru a-ti putea mentine echilibrul.

Pentru oferte personalizate si pretul acestora, va rugam sa ne contactati.

group

Surf Team-building

WEGO Sports Center Constanta organizeaza cursuri de grup, de tip team-building, populare in business-urile corporate/companii sau diverse cluburi care isi doresc ca angajatii sau membrii sai sa aiba experiente unice si inedite! Modalitatea perfecta de a motiva si fideliza echipa ta!

Pentru oferte personalizate si pretul acestora, va rugam sa ne contactati.

ticket

Tarife

Lectie de initiere in surfing (20min.)

Inchiriere placa surf + vesta de salvare(1h)

Tehnici avansate de wave riding (1h)

voucher cadou

Vouchere cadou

Voucherele cadou sunt perfecte pentru orice ocazie, fie ca e zi de nastere sau pur si simplu vrei sa faci pe cineva sa se simta special.

O ora de curs introductiv in surf este modalitatea perfecta de a incepe sa practici un sport nou si sa te si distrezi pe apa!

Valabilitatea voucherelor este de 1 an de la data achizitionarii. Cursurile vor avea lor in lunile iunie-septembrie, in functie de starea vremii, cu programare prealabila.

Pentru a achizitiona un voucher pentru o persoana draga, va rugam sa ne contactati.

CE ESTE SURF-UL?

Surfing-ul este o sport nautic originar din insulele Hawaii, care consta in plutirea pe crestele valurilor cu ajutorul unei planse(placi) special concepute.

Surfing-ul se poate practica la ocean, unde valurile prind dimensiuni considerabile, la mare sau prin surse artificiale, cum ar fi piscinele cu valuri.

In practica, surfer-ul sta in picioare pe placa, prinde valul aflat in formare, in timp ce acesta se indreapta spre tarm, folosindu-si tot corpul pentru a-si mentine echilibrul si postura pe placa de surf.

Daca inca n-ati auzit de orasul Nazare, Portugalia, veti fi surprinsi sa aflati ca acolo se formeaza valuri de peste 12m inaltime, locul unde se tin cele mai mari competitii de surf, intitulat si ”provocarea Nazare”, intrucat nu oricine poate practica surf acolo.