SUP

CURSURI SUP SI FACILITATI

SUP GRAFICA 2

CURS SUP

La WEGO Sports Center Constanta doritorii pot fi initiati in stand-up paddleboarding (SUP) atat pe flat water (fara valuri), cat si pe valuri. Practicarea acestuia pe valuri deschide orizonturile spre surf, intrucat este nevoie de mai multa energie si muschi ca sa-ti mentii echilibrul atunci cand vine un val.

Curs de stand-up paddleboarding (SUP) ce acopera toate aspectele esentiale referitoare la tehnici de echilibru si siguranta in practicarea acestui sport.

SUP poate fi o activitate perfecta pentru socializare si distractie . Totodata, este benefica pentru sanatate, intrucat iti pune la treaba sistemul cardiovascular si diferiti muschi pentru a-ti putea mentine echilibrul.

Cursurile vor avea loc la WEGO Sports Center Constanta, in lunile iunie-septembrie, in functie de starea vremii, cu programare prealabila.

yoga sup

YOGA & PILATES

De asemenea, la WEGO Sports Center Constanta, la cerere, se pot organiza clase de SUP Yoga sau SUP Pilates, in care vei incerca atat exercitii de respiratie si relaxare, cat si de echilibru si forta (de exemplu, headstand). Pentru cei ce cauta noi provocari, clasele pe SUP Yoga sunt o alternativa minunata a orelor practicate la salile de fitness. In plus, toata activitatea se desfasoara in mijlocul marii, fiind mult mai relaxanta.

group

SUP TEAM-BUILDING

WEGO Sports Center Constanta organizeaza cursuri de grup, de tip team-building, populare in business-urile corporate/companii sau diverse cluburi care isi doresc ca angajatii sau membrii sai sa aiba experiente unice și inedite! Modalitatea perfecta de a motiva si fideliza echipa ta!

Pentru oferte personalizate si pretul acestora, va rugam sa ne contactati.

voucher cadou

Tururi cu SUP

Pot participa doar persoanele care au finalizat cursul de SUP.

Este modalitatea perfecta de a te deconecta de la probleme, de a te relaxa complet si de a-ti tonifia abdomenul!

Organizam tururi cu grupuri de minim 6 persoane, la cerere, cu programare prealabila. Plecarea se va face de la WEGO Sports Center Constanta.

Cursurile vor aea lor in lunile iunie-septembrie, in funcție de starea vremii, cu programare prealabila.

Pentru detalii sau oferte personalizate, va rugam sa ne contactati.

ticket

TARIFE

Lectie de initiere in Stand-up paddleboarding/SUP (15min)  40 ron/15 min.

Inchiriere SUP + padela + vesta de salvare (1h)  50 ron/ora

Clasa de SUP Yoga (1h) 150 ron/ora

Clasa de SUP Pilates (1h) 150ron/ora

Tehnici avansate de wave riding (1h) 200ron/ora

voucher cadou

Vouchere cadou

Voucherele cadou sunt perfecte pentru orice ocazie, fie ca e zi de nastere sau pur si simplu vrei sa faci pe cineva sa se simta special.

Cursul introductiv in stand-up paddleboarding (SUP) este o modalitate perfecta de a incepe sa practici un sport nou si sa te si distrezi pe apa!

Valabilitatea voucherelor este de 1 an de la data achizitionării. Cursurile vor avea lor în lunile iunie-septembrie, în funcție de starea vremii, cu programare prealabila.

Pentru a achizitiona un voucher pentru o persoana draga, contacteaza-ne.

CE ESTE SUP?

Stand-up paddleboarding-ul (SUP) este o activitate sportiva derivata din surfing, originara din Hawaii. Spre deosebire de surf, unde este nevoie de valuri pentru a te deplasa, la stand-up paddleboarding se folosește o placa cu flotabilitate si o padela pentru a te plimba pe apa.

SUP-ul este unul din cele mai noi sporturi de apa, aflandu-se in continua expansiune. SUP poate fi o activitate perfecta pentru socializare si distractie. Totodata, este benefica pentru sanatate, intrucat iti pune la treaba sistemul cardiovascular si diferiti muschi pentru a-ti putea mentine echilibrul.

Ati auzit de SUP pilates sau yoga? Se practica pe placile de SUP si sunt enervant de solicitante!