SNOWKITE

CURSURI SNOWKITE

Cursuri snowkite

Intrucat invatarea snowkiting-ului pe cont propriu poate pune in pericol siguranta ta sau a celor din jur, recomandam initierea in acest sport de catre instructori acreditati, care va vor invata practicarea acestuia in mod corect, in conditii de maxima siguranta, evitand astfel accidentari neplacute.

La cerere, se pot initia cursuri de snowkite la Sinaia, alaturi de instructorul WEGO, folosind echipamentele scolii de kite WEGO, precum si echipamentul de iarna al practicantului (placa/schiuri).

Pentru practicarea acestui sport este necesar ca practicantul sa invete, alaturi de instructor, tehnica de setare a echipamentului, precum si de manevrare a zmeului in fereastra de vant (kite control si wind window), lansarea si aterizarea acestuia in siguranta.

De asemenea, in vederea practicarii acestui sport, este necesar ca elevul să detina un nivel mediu/avansat in sportul de iarna practicat (schi/snowboard). Totodata, practicantul trebuie sa detina echipament special conceput pentru sporturi de iarna, deoarece fiind in prezenta vantului, conditiile meteo pot fi aspre.

Cursurile se desfasoara individual, toata atentia instructorului concentrandu-se asupra practicantului, modului in care executa miscarile, tehnici de imbunatatire, etc, cu ajutorul dispozitivului Bb’Takin` (predarea prin casti audio, de la distanta).

Cursurile de snowkite se adreseaza si acelor persoane care au deja cativa ani de practica si doresc sa progreseze, sa invete trick-uri sau sa-si imbunatateasca/corecteze tehnica.

ticket

TARIFE

La cerere, se pot initia cursuri de snowkite la Sinaia, alaturi de instructorul WEGO, folosind echipamentele scolii de kite WEGO, precum si echipamentul de iarna al practicantului (placa/schiuri).

Pretul unei ore de curs 1-on-1 este de 50 de euro pe ora.

LOCATION

Locatie

WEGO Adventures organizeaza cursuri de snowkite la Sinaia intrucat conditiile montane sunt favorabile practicarii acestui sport, Sinaia bucurandu-se de zona alpina ampla si lipsita de obstacole.

group

TEAM-BUILDING

SNOWKITE TEAM-BUILDING

WEGO Adventures organizeaza cursuri de grup, de tip team-building, populare in business-urile corporate/companii sau diverse cluburi care isi doresc ca angajatii sau membrii sai sa aiba experiente unice si inedite! Modalitatea perfecta de a motiva si fideliza echipa ta!

Pentru oferte personalizate si pretul acestora, va rugam sa ne contactati.

De ce snowkite?

Snowkiting-ul este un sport relativ nou ce combins atat kitesurfing-ul cat si sporturile de iarna (schi sau snowboarding).

Pe scurt, snowkiting-ul se practica iarna, iar cu ajutorul schiurilor sau snowboardului, precum si a unui zmeu (kite) te deplasezi pe o suprafata plana sau pe culmile muntelui, cat vezi cu ochii. Practic, cu ajutorul zmeului, esti tractat intr-o anumita directie, alunecand pe schiuri sau snowboard. Pentru practicarea acestui sport este necesară prezenta vantului intrucat zmeul nu poate sta in aer si nu poate ”tracta” fara prezenta acestuia. De asemenea, suprafata pe care urmeaza sa te deplasezi trebuie sa fie acoperita de zapada.

Avantajul acestui sport, in special în Romania, este ca poti practica schi sau snowboarding chiar si atunci cand nu merg instalatiile sau sunt cozi infernale la acestea. Practicantul nu mai este dependent de prezenta instalatiilor la urcare. Te sui frumusel in varf de munte, setezi echipamentul si te dai unde vezi cu ochii.

Snowkiting-ul deschide o noua frontiera atat in sporturile de iarna, cat si in kitesurfing, fiind o fuziune intre acestea. Deoarece cu ajutorul zmeului poti traversa coline/dealuri/munți cu usurinta si fara necesitatea instalatiilor pe cablu, e precum o plimbare rapida in natura alba. Este un sentiment extraordinar, sa stii ca poti ”calatori” unde vezi cu ochii.