SKI

CURSURI SCHI

Lectii private 1-on-1

La cerere, se pot organiza lectii private, 1-on-1, toata atentia instructorului concentrandu-se asupra practicantului, modului in care executa miscarile, tehnici de imbunatatire, etc, cu ajutorul dispozitivului Bb’Takin` (predarea prin casti audio, de la distanta).

Cursurile de schi se adreseaza si acelor persoane care au deja cativa ani de practica si doresc sa progreseze, sa faca trick-uri sau sa-si imunatateasca/corecteze tehnica.

group

Grupuri de maxim 5 persoane

In grup de maxim cinci persoane, se va pune accent pe abilitatea fiecaruia de a asimila informatiile oferite de instructor, pe tehnica corecta, prin folosirea feedback-ului fiecaruia in scopuri constructive.

Instructorul de schi va adapta lectia potrivit nivelului tehnic al fiecaruia (incepator, intermediar, avansat), precum si a capacitatii sale fizice.

ticket

TARIFE

Pretul cursului 1-on-1 este de 50 de euro pe ora.

Pentru curs organizat in grupe de 3-5 persoane se va stabili un pret distinct, in functie de numarul participantilor.

WEGO Adventures organizeaza cursuri de grup, de tip team-building, populare in business-urile corporate/companii sau diverse cluburi care isi doresc ca angajatii sau membrii sai sa aiba experiente unice si inedite! Modalitatea perfecta de a motiva si fideliza echipa ta!

Pentru oferte personalizate si pretul acestora, va rugam sa ne contactati.

DESPRE SCHI

Schiatul este un sport extrem ce se practica pe timp de iarna, pe zapada.

Pentru practicarea acestui sport este nevoie de schiuri, clapari si/sau bete. Cu ajutorul acestora, practicantul se deplaseaza in directia dorita.

Intrucat invatarea schi-ului pe cont propriu poate pune in pericol siguranta ta sau a celor din jur, recomandam initierea in acest sport de catre instructori acreditati, care va vor invata practicarea acestuia in mod corect, in conditii de maxima siguranta, evitand astfel accidentari neplacute.

Instructorul te va instrui cu privire la reguli de siguranta, caracteristicile zonei in care practici, informatii legate de meteorologie, dinamica muntelui, probabilitati de avalansa, reguli de prioritate si semnele afisate pe partie, decalogul schiorului (reguli de conduita pe partie), etc.