Termeni si Conditii

Introducere

Acest site web este proprietatea WEGO Adventures prin intermediul următoarei companii:

SC WEGO Adventures SRL
CUI: 38662358
RC: J13/64/2019
Sediul social: Blvd. TOMIS nr 289, Camera 1, Bloc T13, Sc A, Etaj 5, Apt 20, Constanta

SC WEGO Adventures SRL este denumită în continuare WEGO Adventures.

DREPTURI DE AUTOR

Paginile acestui site sunt protejate de legea dreptului de autor. Orice bucată de conținut, traduceri, distribuire sau afișare pe social media sunt protejate de drepturi de autor. Dacă doriți să utilizați conținut complet sau parțial de pe acest site web, va trebui să trimiteți o solicitare scrisă. Conținutul și structura acestui site web sunt protejate de legea dreptului de autor. Toate resursele media sunt utilizate de WEGO Adventures cu licență completă furnizată de vânzătorii de media. Dacă aveți nelămuriri cu privire la orice material de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@wegoadventures.ro.

Orice fotografii de presă ale agenției WEGO Adventures pot fi utilizate doar în articole. Imaginile WEGO Adventures trebuie să conțină – drepturi de autor „© WEGO Adventures Agency. Toate drepturile rezervate.”

TERȚI

Site-ul nostru conține linkuri (hyperlinkuri) către alte site-uri web. Conținutul celorlalte site-uri web nu este complet cunoscut companiei noastre. WEGO Adventures permite accesul la aceste site-uri web, dar nu este responsabil pentru conținutul pe care îl distribuie. Aceste legături sunt create pentru a vă face navigarea mult mai ușoară. Nu identificăm compania și misiunea noastră cu niciun conținut de site-ul unui terț și nu putem fi responsabili pentru conținutul acestora.

a. WEGO Adventures nu este responsabilă pentru nicio încălcare a drepturilor de autor cu alte site-uri web terțe.

b. În cazul în care alegeți un produs sau serviciu de pe un site web al unei terțe părți care are un link la WEGO Adventures , orice probleme pe care le puteți avea cu acel produs sau serviciu vor fi rezolvate între dvs. și terț. WEGO Adventures nu este responsabilă pentru contractele semnate cu furnizori terți.

DISPOZIȚII GENERALE

Orice răspundere WEGO Adventures poate avea orice prejudiciu cauzat de utilizarea acestui site web – excluzând cauzele legale, inclusiv infracțiunile se limitează la prejudicii cauzate de bună voie sau de conduită incorectă. Acest lucru nu va afecta legea pentru responsabilitatea produsului / serviciului. Limitarea responsabilității nu se aplică în cazul rănilor corporale sau a problemelor de sănătate.

WEGO Adventures se angajează să lupte împotriva virusurilor și să nu le lase pe acest site web. Pe de altă parte, WEGO Adventures, nu poate garanta un site web absolut lipsit de viruși. Acestea fiind spuse, vă recomandăm prudență cu privire la ce descărcați de pe acest site web. Scanarea fișierului / documentului ar fi recomandată.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Toate datele, informațiile, documentele, comentariile și conținutul de pe acest site sunt furnizate în scop informativ. Aceste informații reprezintă consultanță pentru vânzări și nu indică nicio investiție. WEGO Adventures poate elimina sau modifica aceste informații fără notificare prealabilă. Deși încercăm să prezentăm întotdeauna informații exacte, nu putem fi responsabili pentru nicio eroare sau eroare pe un serviciu sau produs..

COMUNICARE ON-LINE

Vă rugăm să rețineți că nu oferim nicio garanție că mesajele transmise de WEGO Adventures vor fi primite de către receptor în modul în care au fost trimise sau că informațiile sale vor rămâne confidențiale sau neatinse.

PREȚURI

Prețurile de pe www.wegoadventures.ro sunt în EURO. Prețurile și disponibilitatea serviciilor pot fi modificate de WEGO Adventures fără nicio notificare anterioară.

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDITIILOR NOASTRE

Acest site web poate fi utilizat de orice categorie de vârstă. Folosind acest site web, ați luat notificare și ați acceptat termenii și condițiile noastre prezentate în această pagină.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile furnizate de orice entitate care utilizează WEGO Adventures vor rămâne confidențiale. Nu vom folosi aceste informații decât în scopuri statistice și de marketing.

Am actualizat Politica noastră de confidențialitate în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) care a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Pentru mai multe detalii despre această problemă, accesați această pagină:: POLITICĂ CONFIDENȚIALITATE. Dacă aveți întrebări de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la office@wegoadventures.ro.

DECLARAȚII

Toate declarațiile făcute pe acest site web sunt în conformitate cu misiunea și principiile noastre.

ALTELE

Acest document este prevăzut de legislația română / dreptul Uniunii Europene.

Actualizat astăzi, 24 februarie 2020.

WEGO Adventures poate modifica conținutul acestei pagini fără a trimite notificări anterioare.