Locatie si servicii WEGO Sports Center Constanta

SERVICII

DEPOZITARE

WEGO Sports Center Constanta va ofera optiunea de depozitare a echipamentului (storage) pe termen scurt sau lung, percepandu-se o taxa de storage in functie de perioada aleasa si de locurile disponibile.

Storage-ul include depozitarea echipamentului de kiteboarding/kitesurfing in boxa special amenajata, acces la dusuri si cabina de schimb, acces la zona de curatare a echipamentului, wi-fi gratuit, acces la facilitatile sportive ale spot-ului (TRX, volei, etc.)

Pentru a practica kitesurfing la WEGO Sports Center se va percepe o taxa de spot/zi de 35 ron. Taxa include acces la toate facilitatile spot-ului, precum si astistenta/ajutorul unui beach-boy la lansari/aterizari.

Pentru a achizitiona un voucher pentru o persoana draga, contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail.

VOUCHERE CADOU

Sunt perfecte pentru orice ocazie, fie ca e zi de nastere sau pur si simplu vrei sa faci pe cineva sa se simta special. Cursurile oferite de WEGO  sunt o modalitate perfecta de a incepe sa practici un sport nou si sa te si distrezi pe apa! Valabilitatea voucherelor este de 1 an de la data achizitionarii. Cursurile vor avea loc in lunile mai-septembrie, in functie de starea vremii, cu programare prealabila.

Pentru a achizitiona un voucher pentru o persoana draga, contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail.

FOTO & VIDEO

WEGO Sports Center va pune la dispozitie, la cerere, serviciul de foto/video, prin care puteti sa surprindeti cele mai misto momente pe apa.

Pentru preturile serviciului de foto sau a celui video, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

TEAM-BUILDING

WEGO Sports Center organizeaza cursuri destinate grupurilor, de tip team-building, populare in business-urile corporate/companii sau diverse cluburi care isi doresc ca angajatii sau membrii sai sa aiba parte de experiente unice si inedite! Modalitatea perfecta de a motiva si fideliza echipa ta!

Pentru oferte personalizate si pretul acestora, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

INCHIRIERE ECHIPAMENTE

La WEGO Sports Center beneficiezi de cele mai bune echipamente de kiteboarding/kitesurfing din Romania, pentru a-ti face experienta pe apa cat mai placuta si pentru a te ajuta sa progresezi cat mai repede.

Bate vantul la mare si nu ai echipamentul la tine? Nici o problema, iti punem la dispozitie urmatoarele: placa de kiteboarding, surfing sau SUP, zmeu,  harness, neoprene, toate fiind de la brand-uri de top precum DUOTONE sau ION.

*Este obligatoriu ca persoana care doreste sa inchirieze echipament de kitesurf sa urce in vant (upwind).

Pentru preturile de inchiriere a echipamentelor de kiteboarding/kitesurfing, va rugam sa ne contactați telefonic sau prin e-mail.

CONDITII INCHIRIERE ECHIPAMENTE

» Ne rezervăm dreptul de a anula serviciul prestat daca se constata ca iti pui viata tn pericol sau a celor din jur, ori daca aduci atingere grava echipamentului de kiteboarding/kitesurfing.

» Nu este permisa imprumutarea echipamentului de kiteboarding/ kitesurfing unei terte persoane.

» Echipamentul de kiteboarding/kitesurfing va fi folosit potrivit nivelului tau. Daca nu se iau in considerare instructiunile personalului specializat WEGO si echipamentul de kiteboarding/kitesurfing sufera defectiuni grave, se va plati pretul integral al echipamentului (market price).

» Daca echipamentul de kiteboarding/kitesurfing sufera defectiuni minore ce necesita reparatii, se va plati costul reparatiei sau costul inlocuirii echipamentului in cazul in care acesta nu se mai poate repara.

» In cazul in care echipamentul inchiriat a fost furat din neglijenta clientului, se va plati pretul integral (market price) al echipamentului de kiteboarding/kitesurfing.

» WEGO Adventures nu este responsabil pentru accidente sau folosirea necorespunzatoare a echipamentului de kiteboarding/kitesurfing ce este inchiriat.

Strada Patriei, Constanța, plaja Zoom Beach

WEGO Sports Center Constanta este localizat pe una din cele mai extinse plaje (Zoom Beach) din Constanta, Romania. Avand deschidere larga la mare, reprezinta un loc perfect pentru organizarea diferitelor evenimente datorita accesului facil, beach-bar-urilor, restaurantelor etc.