Echipa noastră

Andrei Damian

fondator WEGO Adventures/instructor kitesurfing acreditat IKO

Din pasiunea pentru sporturi extreme, Andrei a ales sa renunte la munca de birou si a reusit sa faca dintr-un hobby combinat cu pasiune un job. A pus bazele agentiei de turism WEGO Adventures si a dat curs camp-urilor cu tematica sportiva (kitesurfing, surfing, sporturi de iarna) pentru a aduce laolalta toti iubitorii de sporturi extreme, precum si cei care vor sa descopere aceste sporturi.

Catalin Caloian

INSTRUCTOR KITESURFING ACREDITAT IKO / INSCTRUCTOR SKI

Catalin este o mini-legenda de “predat” atat la kitesurfing, cat si la schi. Cu o experienta de peste 10 de ani in kitesurfing si de 20 de ani ani in schi, Catalin este un om riguros, super vesel, mereu activ, mereu cu zambetul pe buze. Catalin face ca lucrurile sa fie simple, tine foarte mult la punctualitate si seriozitate, iar daca respecti aceste lucruri, cu siguranta o sa te distrezi copios invatand alaturi de el!

Radu Serban

INSTRUCTOR KITESURFING ACREDITAT / INSCTRUCTOR SNOWBOARDING

Fericire este genul acela de om care are un talent innascut. Invata orice rapid, in ritm alert, de parca ar fi facut asta toata viata. Fericire a practicat multe sporturi la viata lui, de la lupte, la KTM si snowboarding, pana cand, la un moment dat, s-a intersectat cu kitesurfingul, de care a ramas legat precum de un magnet. Fericire e potrivit pentru toti cei care au nevoia de adrenalina in sange, el fiind exact asa.

Radu Serban

INSTRUCTOR KITESURFING ACREDITAT / INSCTRUCTOR SNOWBOARDING

Radu Serban este acel gen de om care are un talent innascut. Invata orice rapid, in ritm alert, de parca ar fi facut asta toata viata! Radu a practicat multe sporturi la viata lui, de la lupte la KTM si snowboarding, pana cand, la un moment dat, s-a intersectat cu kitesurfingul, de care a ramas legat precum de un magnet. Radu e potrivit pentru toti cei care simt nevoia de adrenalina in sange, el fiind exact asa.

Madalina Antonescu

INSTRUCTOR SUP YOGA & YOGA

Madalina si-a descoperit pasiunea si linistea prin yoga acum 3 ani si inca de atunci impartaseste experienta sa. Cu Mada facem super clase de yoga pe plaja, precum si ceva mai solicitant: standup paddleboarding (SUP) yoga. Te provocam! Poti sa-ti mentii echilibrul?

Gio Bartalos

INSTRUCTOR SURF & SUP

Cu Gio incepi calatoria in stand-up paddleboarding si surf. Cu mult calm si tact, Gio te va invata tot ce trebuie sa stii despre aceste sporturi. Vrei sa inveti sa te dai pe val? He’s your man!

Gio Bartalos

INSTRUCTOR SURF & SUP

Cu Gio incepi calatoria in stand-up paddleboarding si surf. Cu mult calm si tact, Gio te va invata tot ce trebuie sa stii despre aceste sporturi. Vrei sa inveti sa te dai pe val? He’s your man!

Fish

INSTRUCTOR KITESURF, SUP & SNOWBOARDING

Fish are o experienta multidisciplinara, praticand atat kitesurfing, stand-up paddleboarding, precum si snowboarding si mountainbike downhill. In multe dintre acestea a obtinut acreditari, asa incat sunteti pe maini bune!

Totodata, avem nevoie si de un om responsabil cu distractia, de aceea l-am adus pe Fish, cu o experienta de 8 ani in organizarea evenimentelor de muzica electronica si muzica live din Brasov. Poate ”dor de munte” va zice ceva.