Despre noi

KITEBOARDING

Kiteboardingul / Kitesurfingul este un sport extrem in care o persoana se foloseste de puterea vantului pentru a se deplasa pe apa, folosindu-se de ajutorul unui zmeu, care va avea rol de tractare, si de o placa special conceputa pentru acest sport.

SNOWBOARDING

Snowboardingul este un sport extrem ce se practica pe timp de iarna, pe zapada. Practicantul se foloseste de o placa de snowboard, cu picioarele prinse de placa in niste legaturi special destinate, si se deplaseaza cu ajutorul acesteia.

SCHI

Schiatul este unul dintre cele mai practicate sporturi de iarna. Presupune deplasarea pe zapada cu ajutorul schiurilor si a unor ``incaltari`` denumite clapari, special concepute pentru acest sport.

SNOWKITE

Snowkite, snowkiting sau kite snow… mai multe denumiri, un singur sport de iarna, nascut prin ”fuziunea” a doua discipline, aparent complet diferite, kitesurf (surf pe apa) si snowboard sau schi. Desi ”tanar”, atrage tot mai multi doritori.

POVESTEA NOASTRA

Ne-am propus, inca de la inceput, sa construim o comunitate bine inchegata de oameni ce impartasesc aceleasi pasiuni, fie ca este vorba de kitesurfing, surfing , stand-up paddleboarding sau sporturi de iarnă (schi si snowboarding).

Astfel, au luat nastere excursiile cu tematica sportiva, in care se aduna, an de an, oameni dornici sa imparta cu noi aceste pasiuni, sa invete, sa progreseze, sa isi faca prieteni noi, sa cladeasca împreună cu WEGO Adventures o gasca misto, unita, o comunitate.

Mai mult de atat, tot impreuna, ne adunam cu mic cu mare la WEGO  Sports Center Constanta, unde depănăm aceste amintiri, venim cu idei noi, impartasim experiente, ne relaxam, ne dam cu kite-ul, ne jucam, ne distram, cladim ceva frumos si cream amintiri placute.

WEGO Adventures a devenit in timp o mica familie, in care toti se stiu cu toti, iar cei noi si deschisi sunt oricand bineveniti de catre grup.

Împreună

am realizat mica comunitate WEGO, in continua crestere, din care, dupa fiecare excursie impreuna, ramanem cu niste amintiri de toata frumusetea si cu dorinta arzatoare de a crea altele noi, in locuri pline de poveste!

Impreuna, noi, descoperim locuri inedite, planificam vacantele, schiam sau ne dam cu snowboardul, cautam trasee off-piste, invatam kitesurfing, ne imprietenim, ne dam sfaturi, ne ajutam, astia suntem noi, WEGO.

Ei ne recomanda